пʼятницю, 16 жовтня 2015 р.

До уваги учнів 11-х класів! Пробне ЗНО!

Шановні випускники 2016 року! «Методичний портал» пропонує учням 11-х класів  пройти пробне ЗНО,  як і в минулому році, по новому – на комп’ютерах за допомогою спеціальної програми.   Протестувати програму можна скачавши оновлену демонстраційну версію за цим посиланням:http://testportal.ucoz.com/load/0-0-0-14-20 (натисніть на посилання і завантаження почнеться автоматично; програма невелика, тому скачається швидко). 
     Проект «Методичного порталу» називається КА ПЗНО (комп'ютерне альтернативне пробне зовнішнє незалежне оцінювання).
 КА ПЗНО проводиться з таких предметів:
1. Українська мова та література
2. Історія України
3. Математика
4. Біологія          
  КА ПЗНО з вказаних предметів повністю відповідають вимогам ЗНО.
  Програма розповсюджується на дисках та пересилається поштою. Вартість диску з КА ПЗНО кожного з предметів коштує 80 грн. При колективному замовленні від 20 копій існує гнучка система скидок.       
   КА ПЗНО складається у період з 18 по 20 грудня 2015 року. Замовлення потрібно подати до 15 листопада 2015 року.       
   Щоб зробити замовлення Вам потрібно скачати бланк, заповнити його та відіслати  за електронною адресою: zno . probne @ gmail . com
    Бланк заявки можна скачати за посиланням:http :// testportal . ucoz . com / load /0-0-0-12-20 (натисніть на посилання і завантаження почнеться автоматично).             
    Якщо у Вас виникли питання, можете зайти  на сайт "Методичного порталу"  http://testportal.ucoz.com/index/ka_pzno/0-7   і поставити їх (написати).



Немає коментарів:

Дописати коментар