понеділок, 6 квітня 2015 р.

УЦОЯО готується внести пропозицію, щоб з 2016 року випускники шкіл складали ДПА у вигляді зовнішнього оцінювання

    Український центр оцінювання якості освіти готується внести пропозицію, щоб з 2016 року випускники шкіл складали ДПА у вигляді ЗНО не лише з української мови і літератури, а ще з двох предметів, які обиратимуть самостійно. Про це під час проведення прес-конференції у Львові сказав директор УЦОЯО Ігор Лікарчук, повідомляє департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації.
      За його словами, в УЦОЯО також готові проводити державну підсумкову атестацію школярів у формі зовнішнього ЗНО для випускників коледжів і техніків, а також запровадити комплексний тест для випускників 9 класів.
     Як відомо, загальноукраїнський тест з української мови і літератури, який вперше складатимуть усі випускники шкіл, відбудеться 24 квітня.
    З метою дистанційної підготовки до тестування учасники ЗНО можуть використовувати сайт ЗНО онлайн, на якому представлені всі завдання тестів зовнішнього оцінювання, що були запропоновані абітурієнтам Українським центром оцінювання якості освіти з часів запровадження незалежного тестування.
     

      

Немає коментарів:

Дописати коментар